Deel met je vrienden:

Schaakclub Haren is opgericht in 1915 en heeft zijn clubavond op vrijdag. Er is een samenwerkingsverband met Schaakvereniging Oostermoer. Voor informatie over de jeugd, kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Kees Romijn : 050-3641705.

Contact met de Schaakclub is het handigste via het algemene adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individuele contactgegevens:

Voorzitter Andreas Tasma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Carla Graafland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Raoul Suurmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdleider Kees Romijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met ingang van het seizoen 2020/2021 heeft de club een nieuwe locatie:

CBS de Borg
Wederikweg 19
9753 AA  Haren
Tel.: 050 5348190
Toon op de kaart.

 Contributie:

  betaald voor
1 nov
Senioren € 110,-
Dubbellid € 85,-
Jeugdlid jonger dan 16 jaar op 1 augustus € 75,-
Jeugdlid jonger dan 13 jaar op 1 augustus
(inclusief training)
€ 50,-

Contributie dient te worden overgemaakt op IBAN-nummer NL74 INGB 0001 7562 31 ten name van Schaakclub Haren.

Regels m.b.t. het lidmaatschap:

Een lidmaatschap duurt altijd een heel seizoen en wordt steeds stilzwijgend verlengd, tenzij voor 1 juli wordt opgezegd met ingang van het komende seizoen.

Opzeggen uitsluitend bij de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees ook onze privacy verklaring.

 

Add a comment

Met ingang van dit seizoen (2014-2015) gaan wij een samenwerkingsverband aan met onze vrienden uit Zuidlaren.

De samenwerking krijgt gestalte in de externe competitie: onder de naam Haren & Oostermoer 1 komt een team, dat wordt gevormd met spelers van beide clubs, uit in de Promotieklasse en blijft daardoor op een goed niveau spelen. Zowel Haren & Oostermoer 2, in de basis bestaande uit spelers van Haren, als Haren & Oostermoer 3, in de basis bestaande uit spelers van Oostermoer, komen uit in de Eerste Klasse. Invallers kunnen worden gehaald uit het spelersarsenaal van beide clubs.

Een ander aspect van de samenwerking is het openstellen van beide interne competities voor de leden van beide clubs. Speciaal geschikt hiervoor zijn de sprintschaakavonden van Oostermoer (clubavond donderdag) en de bekeravonden met voordracht bij Haren (clubavond vrijdag).

Add a comment

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbeschermeing (AVG) van toepassing. De leden van Schaakclub Haren hebben bij aanmelding van hun lidmaatschap enkele gegevens aan ons bekend gemaakt zodat de club de administratie goed kan voeren, competitiestanden kan bijhouden etc. Vanwege de nieuwe wet moet de club dit gebruik van gegevens (nogmaals) kenbaar maken aan de leden en hoe de club hier mee om gaat.

Add a comment

Tijdens de jaarvergadering kwam naar voren dat de Schaakclub vorig jaar door omstandigheden een flink bedrag heeft moeten uitgeven aan postzegels. In dit digitale tijdperk is er een goed alternatief. Wij willen graag zoveel mogelijk communicatie via e-mail afhandelen, te beginnen met de ‘brief’ voor de contributie.

Binnenkort krijgen de leden een test email  toegezonden. We hopen dat je daarop wil aangeven of je akkoord gaat met email communicatie in plaats van TNT post.

Voor diegenen die in deze week geen email krijgen omdat we zijn/haar email adres niet hebben, worden verzocht een email te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Add a comment