Deel met je vrienden:

Schaakclub Haren is opgericht in 1915 en heeft zijn clubavond op vrijdag. Voor informatie over de jeugd, kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Kees Romijn : 050-3641705.

Contact met de Schaakclub is het handigste via het algemene adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individuele contactgegevens:

Voorzitter Andreas Tasma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Carla Graafland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Raoul Suurmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdleider Kees Romijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vertrouwenscontactpersoon Nolda Tipping Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schaakclub Haren staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 40026367.

Met ingang van het seizoen 2020/2021 heeft de club een nieuwe locatie:

CBS de Borg
Wederikweg 19
9753 AA  Haren
Tel.: 050 5348190
Toon op de kaart.

 Contributie:

  betaald voor
1 nov
Senioren € 110,-
Dubbellid € 70,-
Jeugdlid jonger dan 16 jaar op 1 augustus € 75,-
Jeugdlid jonger dan 16 jaar op 1 augustus inclusief training € 150,-

Contributie dient te worden overgemaakt op IBAN-nummer NL74 INGB 0001 7562 31 ten name van Schaakclub Haren.

Regels m.b.t. het lidmaatschap:

Een lidmaatschap duurt altijd een heel seizoen en wordt steeds stilzwijgend verlengd, tenzij voor 1 juli wordt opgezegd met ingang van het komende seizoen.

Opzeggen uitsluitend bij de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees ook onze privacy verklaring.

 

Login beheerders