Schaakclub Haren is opgericht op 1 september 1915 en heeft zijn clubavond op vrijdag. Voor informatie over de jeugd, kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Kees Romijn: 050-3641705 | 06-13827168.

Contact met de Schaakclub is het handigste via het algemene adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individuele contactgegevens:

Voorzitter Jan Derksen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Carla Graafland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Raoul Suurmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdleider Kees Romijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vertrouwenscontactpersoon Nolda Tipping Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schaakclub Haren staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 40026367.

Onze speellocatie is:

De Hoeksteen
P. Wieringaweg 2 (zijstraatje Lokveenweg)
9751 CN  Haren.
Toon op de kaart.

Speellocatie jeugd:

De Bam
Bamshorn 2
9751 BX  Haren.
Toon op de kaart.