Deel met je vrienden:

Schaakclub Haren is opgericht in 1915 en heeft zijn clubavond op vrijdag. Voor informatie over de jeugd, kunt u contact opnemen met jeugdcoördinator Kees Romijn: 050-3641705 | 06-13827168.

Contact met de Schaakclub is het handigste via het algemene adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Individuele contactgegevens:

Voorzitter Jan Derksen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Carla Graafland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Raoul Suurmeijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdleider Kees Romijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vertrouwenscontactpersoon Nolda Tipping Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schaakclub Haren staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 40026367.

De speellocatie is:

De Bam
Bamshorn 2
9751 BX  Haren
Tel.: 050-5347050

Toon op de kaart.

Login beheerders