Machteld krijgt de 6e prijs

Donderdagochtend zijn we met de trein naar Rijswijk gegaan om daar het NK-D te spelen. Ik vond de trein niet echt leuk, omdat ik daar niet echt veel kon doen. Toen we in Den Haag waren, moesten we nog met een andere trein en daarna nog een stuk lopen.
De eerste dag heb ik de eerste twee partijen gewonnen. De derde partij had ik verloren omdat ik stukken weggaf. Daarna gingen we naar oma waar we hebben gelogeerd. Dat was erg leuk. 

De volgende dag gingen opa en oma mee naar het toernooi. Die dag heb ik drie partijen gespeeld. De eerste twee partijen verloor ik omdat ik niet zo goed speelde. De laatste partij had ik gelukkig gewonnen. Die avond hebben we pannenkoeken gegeten. Daarna kreeg ik nog een ijsje.

De laatste dag wilde ik graag alles winnen en ging ik extra goed mijn best doen. De eerste partij was best moeilijk en duurde wel 2 uur. Gelukkig kon ik op het eind winnen. De andere twee partijen heb ik ook gewonnen. Mijn andere opa kwam ook nog kijken.

De leukste partij was tegen Ilse omdat ik goed ging aanvallen en uiteindelijk kon promoveren en mat zetten. Ik vond het een erg leuk toernooi.

Website NK D-jeugd - Fotoalbum Harry Gielen