De interne competitie wordt extra spannend!!


We gaan competitie spelen in drie groepen.
In een topgroep spelen kinderen die training hebben in stap 3 en 4. Zij spelen één partij met een half uur p.p.p.p. Zijn noteren hun partij helemaal.
In de A-groep spelen de wat gevorderde kinderen. Zij hebben meestal training in stap 2. Zij spelen net als vorig jaar twee partijtjes met een kwartier p.p.p.p.
In de B-groep spelen licht gevorderde en beginnende kinderen. Ook zij spelen net als vorig jaar twee partijtjes met een kwartier p.p.p.p. op de klok.

In december en aan het einde van het seizoen zijn er winnaars per groep. Er promoveert minimaal één speler van de A-groep naar de topgroep en minimaal één speler van de B-groep naar de A-groep. Of er meer spelers promoveren en of er ook spelers degraderen is afhankelijk van het aantal kinderen per groep.

Er veranderen meer dingen:
Als je oneven bent krijg je de volledige score. Je speelt wel een oefenpartij tegen Mr. X. Maar deze partij is uitsluitend om van te leren. De uitslag telt niet mee voor de stand.
Bij gelijk eindigen wordt eerst gekeken naar het onderling resultaat, pas daarna naar weerstandspunten.
Kun je een avond niet zeg dan tijdig af. Tijdig is maandag voor 17.45u. per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (050-4063633). Bij tijdig afzeggen krijg je een kwart score, zonder afzeggen krijg je geen score.