Bart: Ik vond het leuk en het was gezellig. Je praat gezellig gewoon met mensen die je niet kent.
Bij het schaaktoernooi zat ik in poule D. Ik heb de eerste vier partijen gewonnen, ik was goed geconcentreerd, maar de drie laatste partijen heb ik verloren. Eerst was het tegen een klein meisje (die is eerste geworden), dan tegen een jongen (moest ik gewoon winnen, was niet goed geconcentreerd) en dan de laatste partij van de dag. Ik moest tegen een jongen, ik heb verloren. Ik was niet goed geconcentreerd en hij had een paar irritante zetten op het schaakbord.

De uitslag is:

1. Lyne Bruggink (van haar heb ik verloren): 7 punten
2. Jarno Bruins (van hem heb ik gewonnen): 4½ punten
3. Ikzelf!!!!!!!: 4 punten

Ik vind het goed van mij dat ik een derde plek heb gehaald op mijn eerste schaaktoernooi. We hebben 7 wedstrijden gespeeld.

Tim: Het ging wel goed. Ik kon goed nadenken maar had mijn tijd beter kunnen gebruiken. Soms had ik nog 10 minuten over. Voor de rest ging het erg goed. Ik was als 2e in poule C geplaatst en had een kans om te winnen.
Ik had de eerste 2 partijen gewonnen, toen speelde ik remise (misschien had ik kunnen winnen maar ik wist het niet zeker). En toen won ik er 4 op rij. In totaal 6,5 uit 7 en daarmee dus de eerste plaats!

Voor mij de allereerste keer dat ik heb gewonnen. Het was een leuk toernooi, om niet te vergeten...

Foto's: Astrid Siebring

De eindstanden zijn te zien op de NOSBO-toernooipagina.