Zoals aangekondigd vond afgelopen vrijdag 25 mei de prijsuitreiking plaats van de Jannes Bokaal. Een zeer verblijde Conrad nam als winnaar van de A groep de officiƫle beker in ontvangst, waar tegen zeer hoge en tevens onbekende kosten zijn naam in was gegraveerd (gespreide betaling was mogelijk). Ook de overige prijswinnaars hadden in hun dagdromerij het prijzengeld al meerdere malen uitgegeven en namen met brede glimlachen de 'cheques' in ontvangst. Voor de volledige eindstanden, kijk hier voor groep A en hier voor groep B.

Na afloop van de prijsuitreiking volgde het gebruikelijke snelschaken, wat in zeer gemoedelijke sfeer en onder het genot van menig blunder plaatsvond. Ongedeeld winnaar werd Sybrand Houtsma (tevens 2e in groep A). Hij mocht dan ook als eerste een prijs van de tafel pakken. Maar zoals dat hoort bij dit soort avonden ging niemand met lege handen weg, en was er ook voor de hekkensluiter nog een prijsje.

De bijgevoegde foto-impressie is gemaakt met een mobiel, dus kan de vergelijking met de gewoonlijke kwaliteit van Harry's werk niet geheel doorstaan, maar het geeft toch een kleine indruk. Dank aan Sybrand voor dit stukje burgerjournalistiek.